Вук Милетић

Извршни директор

Вук Милетић је рођен 20.11.1979. године у Београду. Након завршене Пете београдске гимназије, уписао је Факултет драмских уметности, на коме је 2007. године дипломирао на одсеку Позоришна и радио продукција.
По завршетку факултета радио је на бројним пословима у култури и привреди, од којих треба издвојити посао евент менаџера у маркетиншкој агенцији „И теам“, посао координатора уметничких догађања у „Друштву пријатеља манастира Ђурђеви ступови“, као и посао професора продукције, културологије и историје уметности у Средњој школи „Артимедиа“.
Продуцирао је и реализовао мноштво културно уметничких дешавања, неколико представа, учествовао је као предавач на неколико трибина, пре свега везаних за креативне индустрије и продукцију сценских догађања.
Оснивач је Уметничког студија „Артионица“, који се бави едукацијом деце и младих у области плеса и глуме; оснивач је и потпредседник УГ „Културни елемент“, организације која окупља младе људе, професионалце у области културе и уметности, а које се бави популаризацијом културе, организацијом и реализацијом културно-уметничких дешавања, едукацијом деце и омладине у области културе и уметности, као и промоцијом младих уметника.
Радио је као ПР Фестивала кореографских минијатура, радио је у организацији БИТЕФ фестивала, а тренутно је извршни продуцент два уметничка фестивала: Фестивала монодраме и пантомиме, који се преко 40 година одржава у Београду, као и Новог тврђава театра, који се одржава у Вили Станковић, у Чортановцима.
Тренутно је запослен у Народном позоришту, у Београду, као продуцент у Одсеку за продукцију, домаћу и међународну сарадњу