Vuk Miletić

Izvršni direktor

Vuk Miletić je rođen 20.11.1979. godine u Beogradu. Nakon završene Pete beogradske gimnazije, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, na kome je 2007. godine diplomirao na odseku Pozorišna i radio produkcija.
Po završetku fakulteta radio je na brojnim poslovima u kulturi i privredi, od kojih treba izdvojiti posao event menadžera u marketinškoj agenciji „I team“, posao koordinatora umetničkih događanja u „Društvu prijatelja manastira Đurđevi stupovi“, kao i posao profesora produkcije, kulturologije i istorije umetnosti u Srednjoj školi „Artimedia“.
Producirao je i realizovao mnoštvo kulturno umetničkih dešavanja, nekoliko predstava, učestvovao je kao predavač na nekoliko tribina, pre svega vezanih za kreativne industrije i produkciju scenskih događanja.
Osnivač je Umetničkog studija „Artionica“, koji se bavi edukacijom dece i mladih u oblasti plesa i glume; osnivač je i potpredsednik UG „Kulturni element“, organizacije koja okuplja mlade ljude, profesionalce u oblasti kulture i umetnosti, a koje se bavi popularizacijom kulture, organizacijom i realizacijom kulturno-umetničkih dešavanja, edukacijom dece i omladine u oblasti kulture i umetnosti, kao i promocijom mladih umetnika.
Radio je kao PR Festivala koreografskih minijatura, radio je u organizaciji BITEF festivala, a trenutno je izvršni producent dva umetnička festivala: Festivala monodrame i pantomime, koji se preko 40 godina održava u Beogradu, kao i Novog tvrđava teatra, koji se održava u Vili Stanković, u Čortanovcima.
Trenutno je zaposlen u Narodnom pozorištu, u Beogradu, kao producent u Odseku za produkciju, domaću i međunarodnu saradnju